Stickat - vantar

Chevalier mittens

 

Igår kväll blev de klara. Jag är jättenöjd. Vantarna stickas med dubbel tråd och jag använde Lucca Fino ett merinoullgarn, som är helt ljuvligt mjukt. Det gick åt nästan ett helt nystan. Jag har bara runt 15 gram kvar. Mönstret är gratis och du hittar det här. Mönstret är både på finska och på engelska. Det engelska mönstret står längre ner i texten. Det är bara att hoppa över den finska delen, om ni som jag inte behärskar det språket. Sitter och grunnar på om jag ska göra mig ett par till eller om jag ska kasta mig över något annat mönster. Det finns ju så många mönster att välja ifrån att man inte behöver sticka om samma om och om igen. Ombyte förnöjer.

1 reaktion på ”Chevalier mittens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *