Stickat - sjal, Tankar kring handarbete

Lila kant!

Det blir en lila kant som avslutning på sjalen. Garnet tog ju slut och att sätta dit en lila kant tror jag blev den finaste avslutningen på sjalen. Jag fick tips av Catharina att sticka lite fortare, så hinner inte garnet ta slut, och jag ska komma ihåg det till nästa gång. Den lila färgen på alpackagarnet passar i alla fall bra till de lila tonerna i sjalen, så jag tror inte den ska sticka ut alltför mycket.

Nu tar alla varv på sjalen en evighet att sticka, så även om jag inte har många varv kvar, så lär det ta en liten stund. Jag har annars satt upp följande mål för veckan:

  1. Göra klart sjalen
  2. Göra klar den gröna babymössan till Kongo
  3. Göra två nya alster som ska säljas på marknaden på Ingarö i slutet av juli.

Det låter som ett rimligt mål för veckan tycker jag.

Ni glömmer väl inte utlottningen! Kolla in den här länken! Du vill väl också vara med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *