Tankar kring handarbete

Garnet tog slut innan sjalen tog slut!!

Aj aj aj! Garnet tog slut innan sjalmönstret tog slut. Nu har jag dock grävt runt lite i mina lådor och hittat en färg som kan fungera fint som avslutning även om det garnet inte är det rätta. Så kan det gå, när man inte kollar så noga på hur mycket garn man behöver. Jag hade annars en riktigt bra stickkväll igår. Jag satt först ute och stickade till en ljudbok och sedan gick jag in och fortsatte en stund till i soffan. Sjalen har väl ett tiotal varv kvar innan jag är färdig med den. Nu blir det inte mycket stickat på ett par dagar, men med lite tur, kan jag väl få till så mycket tid att sjalen ska kunna bli klar i alla fall denna helg.

Idag är det så där härligt varmt ute, så att man bara måste sitta här och njuta och tid att sticka är det inte. Jag hoppas istället på en tur till stranden. Man kanske kan sticka en stund där förresten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *