Aktuellt

Bloggen tar midsommarledigt!

Idag gick bloggen över 30 000 besökare och det är ju galet roligt att så många hittat hit under de 1 1/2 åren som bloggen varit aktiv. För att fira detta tänkte jag ha en lite utlottning i nästa vecka av några av mina virk-kit tänkte jag, så håll ögonen öppna när det är dags.
Nu tar bloggen midsommarledigt. Jag vill passa på att önska er alla en riktigt Glad och härlig midsommar. Jag hoppas ni får en trevlig helg med mycket god mat och trevligt umgänge och att ni hinner koppla av med lite stickning eller varför inte en god bok. Vädret verkar ju bli så där lagom midsommaraktigt så jag ser framför mig hur jag går omkring i klänning och gummistövlar, men även det är ju en tradition som återkommer med jämna mellanrum.

2 reaktioner på ”Bloggen tar midsommarledigt!

  1. Glad midsommar och stort tack för hjälpen häromdagen!
    Nu ser sjalen helt rätt ut, och grymt kul virkning är det också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *