Näverstickning

Näverstickad sjal v. 11!

Igår kväll, efter en hel dags stickande på HV-skolan, så blev det tid över för sjalen i näverstickning. Jag repade upp de två mosstickade rutorna och gjorde istället ett enkelt hålstickat mönster på två rutor. Tittade i en bok idag om entrelac och blev inspirerad att göra något annat mönster också, men det får mogna till nästa vecka. Totalt hann jag väl med ett tiotal rutor igår kväll, så det går trots allt framåt. När man väl fattat hur man ska göra, så har mönstret sin egen logik som är lätt att följa. Det första nystanet är inte slut ännu och jag har tre till, så det kan bli en riktigt stor sjal när den äntligen blir färdig.

1 reaktion på ”Näverstickad sjal v. 11!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *