Aktuellt, Tankar kring handarbete

>Snart är det syfestival!

>Snart är det dags för Syfestivalen på Stockholmsmässan (första helgen i november). Jag gillar att gå dit. Man får klämma och känna och det är alltid något nytt och spännande som man inte stött på tidigare. Man kan också fascineras av att det finns så många butiker, som ställer ut där och som verkar ha en uppfattning och ett förhållningssätt till garn, som inte förändrats sedan 1972. Men på något underligt vis så hör de också till. Hoppas att man i år får se lite trendigare leverantörer/butiker som vågar visa och tänka nytt. Det skulle vara verkligen inspirerande. Visserligen är garnförrådet mitt tämligen stort, men jag har ju en hel månad på mig att tömma det, eller åtminstone minska antalet projekt som ligger. Igår kväll stickade jag in pärlor i sjalen min. Det blir nog riktigt bra tror jag. Eftersom jag la till en mönsterrepetition av ”body-delen”, så stämmer det inte riktigt med spetsmönstret, så jag har fått göra en egen variant, men det blir säkert bra det med. Nu har jag bara 7 ynka varv kvar och sedan är jag klar. Jag satsar på att bli klar ikväll och att jag då ska hinna blocka den också. I morgon skulle jag därmed kunna visa er resultatet.

4 reaktioner på ”>Snart är det syfestival!

  1. >skal oxå på Syfestivalen…blir 1a gången för meg då den alltid är när jag jobbar…så även iår men jag har tagit ledigt på fredan och jag ser framemot den som ett barn på julafton :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *