Aktuellt

>Är inte detta att ta stickningen lite väl långt?

>Det är så fantastiskt när man surfar runt på nätet och hittar kreativa människors alster både här och där och ibland på de mest oväntade ställena. Jag brukar kolla in vad bloggen ”365 saker du kan sticka” lägger upp. Det är ofta roliga och vackra saker men här om dagen dök något upp som fick mig att börja gapskratta. De hade lagt upp en länk till ett mönster som hette Hausfrau. Det var ett mönster för att göra en hår-med-papiljotter-peruk/mössa. Kolla in den här. Är den inte bara för mycket. Urkul, men knappast något som jag skulle lägga min tid på i alla fall.

Dessutom har Anette hittat hit till bloggen också. Välkommen till Hildurs barnbarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *