Tankar kring handarbete

>En skål garn!

>
Ett nystan om dagen håller doktorn borta? Ett äpple brukar man ju säga, men jag har en tendens att få lite ont i magen av just äpplen, så jag tänker garn istället. Detta garn köpte jag på rea. Det är Rowans härliga Purelife – Organic Wool Naturally dyed. Tror att detta kan bli en riktigt fin kombination att göra en kofta eller tröja av. Jag sitter nu och bläddrar i garntidningar och på nätet för att hitta något riktigt snyggt att göra av detta. Någon som har något förslag? Garnet är väl så där halvtjockt. Det går 125 meter på 50 gram och jag har 600 gram garn.

2 reaktioner på ”>En skål garn!

  1. >Vilka färger! Det rosa får mej att tänka på ljung. Måste åka och köpa några krukor!
    Det finns säker förslag på ravelry! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *