Stickat - sjal

>Lamina-sjalen – hälften klar!

>
Det har väl inte blivit så mycket stickat den här helgen. Desto mer svampplockning blev det och det var inte så dumt det heller. Jag borde ju ha haft en ”Val-2010-stickning” när jag tänker efter, men under valvakan höll jag på med allt möjligt annat. Hur tänkte jag då kan man ju undra.

Hur som helst har jag precis stickat klart hälften av Lamina-sjalen. Jag har gjort en avslutande udd/spets och sedan plockat upp maskor igen på mitten och börjat sticka den andra delen. Det blir inte helt lyckat i mitten. Maskorna blir helt enkelt för stora. Jag som gjorde precis som de sa…:-(
Ja, ja jag fixar väl till det innan jag fäster trådarna och blockar den.
Det är svårt att fånga denna sjal på bild. Det är så mörkt ute så dagsljuset hjälper mig inte alls. Ni får lägga på typ 3 nyanser. Garnet är mer jeansblått och lite melerat med riktigt mörka delar och riktigt ljusa. Mycket vackert! Tack Nyansera för den leveransen!

1 reaktion på ”>Lamina-sjalen – hälften klar!

  1. >Hej Maria!

    Tack för alla kommentarer på min blogg. Mosaikstickning kommer du att få prova framöver. Patentstickningen i två färger är den beskrivningen som jag skickade ut till er. Det är spännande vad man kan göra med färger. jag stickar förbrilt med tvåfärger på olika sätt för att vara väl förberedd för den helgen som kommer längre fram.
    Ha den bra dag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *