Stickat - disktrasor

>Stickade disktrasor!

>Jag har aldrig förstått detta med stickade disktrasor, men nu har Johanna övertygat mig om att det kan vara värt att prova. Kollade runt lite på nätet och det finns ju en mängd olika roliga disktrasor att göra. Det känns ju rätt när man vill vara miljömedveten att testa stickade disktrasor i alla fall och det är kanske inte är så respektlöst att använda ett sådant arbete till att torka upp gamla matrester och annat. Om de luktar bättre än wetexdukarna gör, så kan det ju vara värt bara det. Så håll ögonen öppna, Jag lovar att det kommer någon disktrasa eller två så snart jag har något garn att tillverka dem av. Ha det gott!

1 reaktion på ”>Stickade disktrasor!

  1. >Kul, du blir säkert biten av disktrasebacillen du också, den åker runt i stickvärlden just nu! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *