Egen design, Gratismönster, Hildurs julkalender 2019, Stickat - disktrasor

Hildurs Adventskalender – Lucka 3 – Disktrasan Stjärnan

Nu vill jag stanna tiden lite. Jag vill hinna med att njuta av dofter och smaker. Inte bara känna som om jag springer igenom december. Ni vet vi är redan vid tredje advent och det är dags för en ny lucka som ska öppnas. Hur fort har inte den här tiden gått?

Denna gång har jag valt ett stjärnmönster i kombination med sommarens disktrasa Smörblomma. Blommorna ramar in stjärnan på ett fint sätt tycker jag. Lite hålighet i trasan är dessutom bra så att den torkar fortare. Denna gång valde jag att sticka i en mörkt jeansblå nyans. Den var så vacker och mönstret framträder fint fast nyansen är ganska mörk.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen

Om du är sugen på att köpa garn i butiken så rekommenderar jag att du gör det nu så att du hinner få din beställning innan jul. Postnord har sagt att sista chansen är den 16 december, så beställer du senast 15 december så ser jag till att skicka allt den 16:e. Givetvis skickar vi alla beställningar så fort vi bara hinner, så inte kommer något att bli liggande här, det kan jag lova och det kommer ju även mellandagar då paket lämnas ut igen.

Ha nu en riktigt fin tredje advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *