Aktuellt, Inspiration

Nyhetsbrevet har blivit ett inspirationsbrev

Idag har vi haft nypremiär för vårt inspirationsbrev. Vi har valt att byta namn på vårt nyhetsbrev till inspirationsbrev. Prenumererar du på vårt inspirationsbrev, så blir du först med att få tillgång till gratismönster samt vissa erbjudanden. Dessutom kommer vi tipsa om mönster och annat spännande som händer runt i stickvärlden. Visst låter det kul! Inte tänker vi bli tjatiga heller utan vi tänker oss att brevet kommer att gå ut en gång i månaden. Nu i början blir det kanske lite tjatigt, för idag skickades ett brev ut, och så kommer nästa till veckan, men sedan dröjer det ungefär en månad mellan breven.

Det är så mycket härligt man kan berätta om och länka till och det finns så mycket inspiration att ta del av. Kanske är det ett event, kanske en designer, kanske ett tema. Har du idéer så får du gärna dela med dig av dem, så fyller vi brevet med inspiration som du är intresserad av.

Om du inte redan har fått vårt inspirationsbrev, men vill ha det – skicka mig ett mail, så lägger jag till dig på nästa utskick: maria@houseofhildur.se eller maria@hildursbarnbarn.se

44 reaktioner på ”Nyhetsbrevet har blivit ett inspirationsbrev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *