Egen design, Gratismönster, Inspiration, Restgarnsprojekt, Stickat - Pulsvärmare

Fler restgarnsidéer

Det var så kul med restgarnsprojekt, så efter vantarna och de virkade muddarna så ska jag nu sticka mig ett par. Det går enkelt att sticka ett par muddar också så påminner om de jag virkade förra veckan. Grundprinciperna är desamma. Jag vill ha muddar med en enkel öppning för tummen. Jag stickar båda parallellt för att säkerställa att de blir likadana och att garnet räcker. Tumöppningen fixar jag på slutet när jag ska virka ihop dem.

Upplägget för denna mudd är enkelt. Jag stickar två parallella lappar som är så breda som jag vill att mudden ska vara lång. Sedan kommer jag att virka ihop dem till en tub. Jag virkar ihop dem för att sömmen ska få en bra elasticitet.

Jag har två enfärgade garner som ligger ganska nära varandra i nyans. Genom att sticka två varv av varje färg får jag en snygg randning. Det är bara rätstickning fram och tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *