Aktuellt

Hildurs Gratismönster 2018 – Emilias muddar

Juli är här och nu är det dags för ett nytt gratismönster. Denna gång har jag stickat Emilias muddar döpta efter min älskade lillasyster.

Muddarna har en vacker fläta närmast handen och är sedan rätstickade med några inslag av hålmönster. Genom att själv bestämma hur många upprepningar av mönstret som man ska göra, anpassar man enkelt mönstret efter handen/handledens storlek. Muddarna är stickade i llama Silk som är ett lite lyxigare garn, men muddarna blir så ljuvligt mjuka och varma runt handleden sedan att det är värt allt besvär. Inget som sticks här inte! Det räcker gott och väl med en härva.

Att sticka muddar är en perfekta semesterstickningen. Den väger ingenting och du stoppar lätt med den i väskan. Sticka dem i en ljuvlig mild färg eller gå loss på något mer färgstarkt – valet är ditt och möjligheterna många.

Länken till mönstret hittar du här

Llama Silk har vi i butiken i massor av fina färger – hitta din favorit! Dessutom har vi tagit fram ett stick-kit komplett med mönster stickor och garn.

4 reaktioner på ”Hildurs Gratismönster 2018 – Emilias muddar

    1. Fixat det också. Man gjorde en automatisk uppdatering i natt så det som låg tidsinställt verkar ha påverkats negativt. Fixat nu. Tack för återkoppling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *