Aktuellt, Försäljning, Kurser och Event

Workshopdags på Knitwork Stockholm i maj!

I maj, närmare bestämt den 19-21/5, blir det spännande och roligt på allvar! Då kommer Knitwork till Stockholm. Det är en dansk mässa, som funnits i Köpenhamn i många år, och som nu kommer till Stockholm. Under mässan blir det garnförsäljning och massor av Workshops. Jag ska vara med och hålla min poncho-workshop – Designa din egen poncho! Det ska bli så roligt och jag känner mig väldigt laddad inför detta!

Vill du veta vilka workshops som finns, så kan du se det via denna bokningsida, där du även bokar dina biljetter. Obs du behöver både entrébiljett och workshopbiljett/biljetter. Jag ska hålla Workshop på fredag kl 13 och på lördag kl 14. Detta är en helg då du riktigt kan vältra dig i roliga workshops, så missa inte att skaffa en biljett till just din/dina favoriter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *