Aktuellt, Event, House of Hildur, Inspiration, Julklappstips, Julpyssel

I år kommer julen tidigt!

rwxq0324

 

Jag är en riktigt julentusiast! Jag älskar snö, juldekorationer, julmusik, ljusen, maten, dofterna ja allt med julen helt enkelt. Och vet ni, snart är vi där. Ute har det börjat bli kyligt och vi har fått ett lager med pudersnö på backen. För mig som bor ute på landet, utan gatubelysning så är det så ljuvligt när snön kommer – för den lyser upp. Det är inte längre så där mörkt och svart utanför fönstret utan man anar konturer av naturen. Det är helt magiskt. Så med Halloween och Allhelgonahelgen avklarad känner jag mig nu mogen att ta mig an julen. Så nu pysslas det här så det står härliga till. Det blir julgranar, snöflingor och hjärtan för hela slanten. Här är en litet urval av årets julpyssel.

 

Om du som jag är en riktig tomte ut i fingerspetsarna eller bara gillar det här juliga och stämningsfulla. Då tycker jag att du ska komma till vår stämningsfulla Julkväll:

Glögg, stickning och julpyssel

Vi träffas och njuter av glögg med tillbehör och gör virkade/stickade juldekorationer.

Du får samtidigt tips på 3 snabba julklappar som du hinner bli färdig med till jul.

Tid: 30 november 2016, kl 18:00 – 21:00.
Pris: 425 kr/person. Är ni två eller fler som vill gå, så anmäl er samtidigt då kostar det 395 kr/person.
I priset ingår glögg, smörgås och pysselmaterial
Plats: Södermalm i Stockholm

Anmäl genom att köpa din biljett i butiken. Sista dag för anmälan är den 14 november. Det finns endast ett begränsat antal platser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *