Egen design, Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Stickat - disktrasor

Sommarvind del 3 – gratis disktrasemönster

Sommarvind disktrasa 3

Idag är det dags för det sista disktrasemönstret i serien Sommarvind, som är en del av Hildurs Årstider 2016. Även denna gång är disktrasan stickad i Lina från Järbo Garn. Färgen denna gång heter Lindblomsgrön. Underbart namn och en underbar färg. Förlänger sommaren lite nu när vi är inne i september månad. Detta mönster är ett litet ihopkok av gamla disktrasa mönster som publicerades här på bloggen under 2015.

Länk till september månads gratismönster hittar du här!

Nu är det bara ett kvartal kvar med gratismönster. Nästa mönster kommer att publiceras tisdagen den 4 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *