Påskpyssel

Glad Påsk!

Kyckling2

Glad Påsk allihop!

Nu är det ledigt och tid för avkoppling och umgänge igen. Kanske känner du för att pyssla en stund och skapa lite påskstämning. Här kommer en återblick på några av de påskpyssel som jag har gjort genom åren. Överst syns den lilla kycklingen som är på väg ur sitt skal. Mönstret var på holländska, men med Google Translate, så blev det tillräckligt bra för att det skulle gå att följa.

Påskris

Sedan virkade jag mig små fåglar där jag sydde på vingar av tyg och broderade ögon. De hängde jag i påskriset som en extra färgklick! Mönstret är på engelska men man kan nästan se på fågeln hur man ska göra.

Påskris grön fågel

Hos Garnstudio hittade jag denna lila runda kyckling. Supersöt tyckte jag och virkade mig en sådan också.

20140401-063106.jpg

Så har du tråkigt, så tycker jag att du ska gräva fram lite restgarner och virka dig en kyckling eller två. Det är faktiskt väldigt roligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *