Stickat - vantar

Snapdragon Flip-tops

Jag har tänkt försöka hinna sticka lite vantar under oktober månad. Jag har ett par olika mönster på lut som jag vill prova. Först ut är Ysolda Teagues Snapdragon Flip-tops. Det är en tumvante som man först stickar som en halvvante och sedan stickar en topp som är avtagbar. Snart har jag stickat båda så långt som till halvvantenivå. Det går ganska fort faktiskt det är roligt att ta sig an ett mönster som är konstruerat lite annorlunda. Jag har ju redan gjort Snapdragon Tam baskern, så när dessa är klara har jag mig ett litet set. Färgen är alltså inte lika hysterisk som på bilden, utan mer som på baskern som jag la upp för någon vecka sedan. Men man kan inte få till allt som man vill när man fotar inomhus en höstkväll i oktober.

Snapdragon Flip-tops 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *