Tankar kring handarbete

Garnköp i Fattigskogen!

Jag är tillbaka! Efter att ha varit på semesterresa med familjen och stickläger i Fattigskogen är jag nu tillbaka i stan med jobb och så som vanligt. Det är både skönt och lite vemodigt. Jag har startat mängder av projekt under min ledighet… Inte hann jag slutföra kofta nummer två heller. Större delen av ärm nummer två återstår, så den får jag göra klar nu i augusti.

Jag har passat på att köpa en hel del garn under in ledighet och nu har jag flera projekt som bara väntar på att få startas upp. För att inte drunkna bland nystartade projekt, tänker jag tillåta mig ett nytt projekt för varje påbörjat som avslutas. Då kan det inte bli värre än det redan är.

20130806-075044.jpg

På bilden ovan ser ni vilka fina garner jag hittade hos Garnstumpan och hos Lenas garn.

2 reaktioner på ”Garnköp i Fattigskogen!

  1. Hej, följer med glädje din blogg och det var en utmärkt ide med att för varje avslutat arbete får man börja med ett nytt. Har följt lite av ditt avslutningsarbete och gör likadant för att minska på handarbeten. mycket inspirerande och trevlig blog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *