Midsommarrensning, Stickat - HV-skolan

Stickad sittdyna

Nu ska jag ta tag i nästa projekt! Jag gräver i korgen efter vad jag kallar de lågt hängande frukterna. Med det menar jag de projekt som nästan är färdiga. Boleron t ex skulle ju bara monteras.

20130424-060251.jpg

Nu har jag grävt fram ett alster som jag började på för typ ett år sedan när jag gick kursen Stickresan på HV-skolan. Det ska bli en sittdyna eller ett sittunderlag kanske är en bättre beskrivning. Jag har i princip bara kvar att virka en kant, så är jag klar. Jag vet att jag försökt få till det flera gånger, men det ville inte bli bra sist jag försökte, så det kanske inte är så lätt som det låter. Mönstret och sticktekniken är inspirerad av Märta-Stina Abrahamsdotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *