Stickat - sockor

Färdiga sockor

Ett år efter att Stickas sock-KAL tog slut, så har jag nu äntligen stickat färdig socka nummer två! Sonen står modell och har deklarerat att han behåller dem. Hmmm de skulle ju jag ha hade jag tänkt. Men vi kan kanske dela han och jag! 🙂 Men jag ser ju hur bra de sitter på honom, så jag får väl gräva fram ett par gamla åt mig själv.

Den andra sonen har deklarerat att han vill ha blåa, tunna sockor, så jag lär väl få göra en sockinsats till, men då stickar jag båda två på en gång, så jag slipper drabbas av SSS – Second Sock  Syndrome och aldrig bli färdig. Jag har både svart och blått garn kvar, så det borde räcka till ett par även åt honom. Nu blev jag lite sugen på att påbörja ett sådant projekt. Man kanske skulle dra igång ett direkt innan man ångrar sig.

4 reaktioner på ”Färdiga sockor

    1. Det var ett roligt och lite annorlunda mönster att sticka. Ingen traditionell resår som du ser. Nu har sonen gått omkring med dem en hel dag och betraktar dem som sina, så jag kan nog glömma att få dela 🙂

    1. SSS drabbar nästan alla sockstickare. Nu har jag lagt upp till ett nytt par, men nu stickar jag två på en gång via magic loop. Det var lite jobbigt i början, men nu går det alldeles utmärkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *