Stickat - sjal

Mara sjalen är färdig!

De sista varven var långa, väldigt långa och garn gick det åt i massor. Så mycket t o m att jag delvis fick använda mig av en stor rest grått merinoullgarn, för att blir färdig med kanten och ändå blev inte min kant så lång som den skulle. Jag tycker den blev tillräckligt lång i alla fall. Mitt tips är att du ska ha mycket garn kvar när du gör kanten för det bara försvann. Jag kan inte ens fatta att det gick åt så mycket när jag kikar på kanten så här efteråt. Jag är i alla fall väldigt nöjd. Färgerna är ljuvliga! Färgerna på den översta bilden stämmer bäst överens med hur den ser ut i verkligheten.

Jag har gjort av med två nystan lilamelerat Manos Silk Blend och säkert 75 gram av Luca Finos grå Merinoull (dubbelt garn).

 

3 reaktioner på ”Mara sjalen är färdig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *