Aktuellt, Marknad

Marknadsdags!

Med sommaren, så kommer marknaderna. Själv ska jag stå på två stycken. Den 8 juli är det dags för Djurö marknad. I år genomförs den i ny regi och jag hoppas på ett rejält lyft för den marknaden, för det är precis vad den behöver. Sedan blir det Skärgårdsmarknad på Ingarö den 29 juli. Där var jag förra året och det är verkligen en trevlig marknad att besöka. De som ställer ut har produkter av hög kvalitet. Marknaden är ganska stor och det finns möjligheter att ta sig en fika när man behöver vila benen. Så om du inte har något för dig dessa helger i sommar, så kanske ett besök på en marknad kan vara något för dig. Säg i så fall gärna hej om du kommer förbi mitt stånd. 🙂

2 reaktioner på ”Marknadsdags!

  1. Japp jag säljer själv. Virkkit och handtillverkade produkter som stickats eller virkats. Man brukar hitta en hel del lokala matproducenter och så finns det alltid hantverk som keramik mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *