Stickat - HV-skolan

Sista dagen på Stickresan

Idag var det sista lektionstillfället på Stickresan på HV-skolan. Vi satt och jobbade vidare på de projekt vi ännu inte slutfört. Jag stickade på min Märta-Stina sittdyna och har väl nu gjort ungefär hälften. Det är en hård stickning, så ikväll sitter jag och har ganska ont i pekfingret. I början av lektionen, så radade vi upp det vi gjort under året och det visade sig vara en hel del. Vi har inte legat på latsidan. Man glömmer lätt vad man hinner prestera så pass mycket på en kurs.

1 reaktion på ”Sista dagen på Stickresan

  1. Tycker det är så ledsamt när HV kurserna är slut för terminen. Får se framåt. I augusti kommer det nya grupper.
    Kan tänka mig att du har producerat en hel del. Av bloggen att dömma så har vi fått se en del. Kul!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *