Tankar kring handarbete

Spinnrocken fungerar äntligen

Nu har jag fått in lite snits på spinnrocken, så nu gnisslar den på här hemma. Det kanske inte blir så vackert och den bråkar lite med mig, men garn blir det i alla fall. Jag har riktigt ful ull, som färgats i en hemsk nyans som jag testar att spinna av. Inte gör det ju något då om det inte blir så bra. Jag tänkte faktiskt testa att färga om den när den är klar med lite karamellfärg. Det kan omöjligt bli en fulare färg än det är nu. Ett paket med kardor ligger dessutom och väntar på mig, så nu kan jag snart ta mig an lite fin ull som jag fått av en god väns syster. Visst önskar jag att jag hade en ny spinnrock, men jag får väl spara ihop till en helt enkelt. Tills dess övar jag vidare på min gamla spinnrock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *