Stickkurs

Dags för stickkurs igen!

Ikväll är det dags för den andra omgången av stickkursen som jag håller. Jag har planerat att prata lite om spetsstickning. Jag har förberett lite ”prova-på”-lappar, men jag vet att mina deltagare har en hel del önskemål om saker de vill göra, så vi får väl se vad de tar med sig till kursen. Vi är inte så många, så det kommer nog fungera alldeles utmärkt att vara lite impulsiv och låta den som vill jobba utifrån sitt eget projekt. Det viktigaste för mig när det gäller stickning är att få mina kursdeltagare att våga prova och inse att de kan mycket mer än de trodde. Jag vill att de ska lämna kursen med lite nya kunskaper och en massa inspiration till fortsatt stickning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *