Tankar kring handarbete

Kreativiteten flödar mitt i stressen!

Det är ju mycket i vardagen när hela familjen ska komma in i nya höstvanor och innan var och en har kommit igång och vi har fungerande rutiner. Lägger man till detta att det är mycket på jobbet och mycket fritidsaktiviteter, så försvinner tiden ganska snabbt. Mitt i detta kaos har jag ändå lyckats hitta en massa kreativitet och sticklust.

Femtielva projekt är som vanligt under skapande och mitt i allt försöker jag designa ett par egna vantar. Jag hittade inget vettigt mönster, så det fanns inte så många alternativ 🙂 Den ena är klar och den andra gör jag nu som en spegelvänd variant. Sitter och antecknar allt jag gjort, så att jag ska kunna skriva ihop ett mönster sedan. Om jag blir nöjd, så lägger jag upp det som ett gratismönster på hemsidan tänkte jag. Jag har dessutom påbörjat stickningen av ett par Chevalier-vantar. Bild på hur det går med dem, får ni se i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *