KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Traveling woman blockad och klar!

I natt har sjalen legat på blockning. Den blev lite klurig att blocka, för jag tror att jag maskade av den lite för hårt, men den blev helt ok till slut i alla fall. Denna kommer att bli väldigt användbar till hösten. Det gick åt ett drygt nystan av mitt Noro sockgarn, så som jag sa fick jag avsluta med en svart kant, men jag tycker den passar bra där och jag tror inte ens man tänker på det om man inte vet om det.

Vickeviras Mystery Shawl KAL (knit-a-long) har precis börjat och den första ledtråden har kommit. Jag får kasta mig över detta ikväll och se hur det blir. Vill du vara med du också så följer du länken ovan. Jag lånade bilden nedan ifrån My Inspirations hemsida. Visst verkar det kul! Kostar dessutom inget mer än garn och din tid. Häng med du också, så ser vi hur det blir när vi gått i mål.

kal

 

2 reaktioner på ”Traveling woman blockad och klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *