Stickat - sjal

Seascape Stole – bilder!

 

Jag skulle ju ha bloggat och visat er bilder på min Seascape Stole igår, men det blev en båttur i Stockholms vackra skärgård, sol, bad och en middag i goda vänners lag istället, så det där med att blogga hann jag helt enkelt inte.

Men nu på morgonen greppade jag kameran och gick ut i trädgården för att fota den. Det blåser lite ute, så det var ganska svårt att få den skira sjalen att ligga still, men några bra bilder blev det ändå. Visst blev den så där underbart skir och fin som bara en sjal ska vara! Garnet är från Nyansera och heter Interim. Ljuvlig kvalitet, men som jag sagt tidigare, färgen är svår för mig att bära. För mycket gult bland det gröna. En fin present kan det ju istället få bli.

1 reaktion på ”Seascape Stole – bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *