Färgning

Trikåtrasorna!

Nu har mina trikåtrasor torkat och jag har rullat upp dem på nystan och så här blev resultatet. De två blå sög inte alls åt sig av den gröna färgen. När man jämför med lappen som visar hur tyget såg ut från början, så ser man ingen skillnad alls.

Den gulorgange ganska bleka färgen, fick en mörkare ton av den röda karamellfärgen. Den blev till det bättre tycker jag.

Den vita, eller rättare sagt, den grådaskiga t-shirten fick en fin rosa ton av den röda karamellfärgen. Dessutom ser man ganska tydligt att färgen inte tog jämt, vilket jag bara tycker blev en ytterligare förbättring.

Det var ett kul projekt och inte blev det särskilt kladdigt heller. Det är kul med experiment eller hur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *