Stickat - kofta, Veckans UFO

Ny vecka nytt projekt!

Ny vecka börjar i morgon med nya möjligheter. Kommande vecka är kort och jag tror inte det blir många maskor stickade eller virkade, men vem vet. Om regnet tänker falla, så kanske jag hinner jobba vidare med en maska eller två. Redan igår kunde jag ju visa resultatet av denna veckas projekt, då pojktröjan blev färdig. Känner att jag vill satsa på något somrigt kommande vecka, så jag gör ett nytt försök med min linkofta. Hittills har jag hunnit göra bakstycke och nästan hela det ena framstycket. Ni kan kika på detta inlägg så ser ni hur långt jag hunnit med framstycket. Vi får väl se hur det gått i slutet av veckan. Dessutom närmar jag mig 30 000 besökare med stormsteg, så i nästa vecka blir det någon form av utlottning tänker jag mig. Så håll ögonen öppna. Dessutom närmar det sig marknadsdags med en himla fart, så det gäller för mig att vara lite produktiv nu ett tag framöver. Tur att sommarkvällarna är långa och ljusa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *