Stickat - vantar, Tvåändsstickning

Tvåändsstickade vantar!

Jag berättade ju igår att jag stickade vidare på min tvåändsstickning. Detta är långsam stickning, för den som inte provat detta. Att sticka en mudd tog hela dagen igår och då är jag normalt ganska flink med stickorna. Tekniken är annorlunda mot att sticka på vanligt sätt och därför tar det längre tid än om man skulle sticka som vanligt. I gengäld blir resultatet en väldigt tät, kraftig stickning, som jag tror kommer att värma mina frusnar väl nästa vinter.

These are the mittens that I am currently working on. They are made in a technique that is quite time consuming. Yesterday I worked all day with mitten number two and managed only to knit the wrist part. But it is fun and I am happy with the result.

2 reaktioner på ”Tvåändsstickade vantar!

  1. Hej!

    Nej jag stickar inte tvåändsstickade vantar och säljer. Jag har inte ens slutfört mitt första par, men kolla med Sätergläntan. Jag tror de gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *