Aktuellt, Inspiration

Twist Collective Spring/Summer 2011!

Måste bara få tipsa om denna sida. Nu finns det en vår/sommarkollektion ute. Mycket fina saker. Man får visserligen betala en slant för mönstren, men det kan det väl vara värt och även designers måste ju få betalt för det arbete de lägger ner. Allt kan inte alltid vara gratis.

Så nu idag – 0m du har möjlighet att sitta ner en stund och koppla av före dagens alla trädgårdsbestyr, vårstädningen eller vad det nu kan vara – kika in här, njut och bli inspirerad.

I really would like to recommend a website called Twist Collective. The patterns on this site are really nice. They are not for free, but hey knit designers need to get paid as well. If they have spent hours on making a pattern, then we can spend a few dollars for the pleasure of knitting it. Everything cannot be for free.

So make some time for yourself today, before or after you continue with your work in the garden, or your spring cleaning or whatever you are doing, and take a look. They have so many beautiful things.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *