Försäljning, Virkat - grytlapp

Ytterligare en virkad grytlapp!

Jag gillade mönstret som jag hittade på när jag gjorde den rosa-röda grytlappen, så jag beslöt mig för att göra en till i en annan färgkombination. Denna gång är färgerna grön-grå. Jag har använt samma maskantal och samma virknål, men denna gång blev grytlappen lite större. Så kan det vara med virkfastheten ibland. Så fort jag hinner kommer grytlappen ut på hemsidantill försäljning. Den kommer att kosta 250 kr precis som de andra. Om du skulle vara intresserad, så är det bara att höra av sig via mailen, eller lämna en kommentar här. Jag ska skriva ner mönstret också så snart jag bara hinner, så att man kan virka den själv.

I will make at least a short summary of my daily blog posts in english, since I now have readers who does not speak swedish. This is a crocheted pot-holder. The design is my own, and it will be for sale on my website. I will just need a day or so before you will find it there.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *