Okategoriserade, Tankar kring handarbete

Det börjar arta sig!

Det börjar bli lite ordning på den nya bloggen – man får bara vara tålmodig och ta ett steg i taget. Nu har jag med makens hjälp fixat så att man kan lämna kommentarer även där och inte bara här på Blogger. Följar-funktionen har jag ännu inte fått till, men jag jobbar på det. Vill ni hellre läsa bloggen här på hildursbarnbarn.se, så går det lika bra. Samma blogginlägg finns på båda ställena.

Ikväll blir det stickcafé på FB. Jag jobbar vidare med min kofta denna vecka, så det händer inte så mycket spännande som jag kan fota och visa här. Det går dock framåt, om än lite långsamt.

Annars sitter jag mest här och drömmer om en egen garnaffär…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *