Melodifestivalstickning, Stickat - sjal

>Melodifestivalsomgång nr 3

>
Tur att man stickar, kan jag bara lugnt konstatera. Melodifestivalen i år är verkligen tråkig. Musiken är inte spännande alls, vilket faktiskt är det viktigaste men ovanpå det, så är hela programmet trist. Programledarna är tråkiga och stela och skämten krystade. Hallå! 2011 kan man ju tycka att de borde kunna bättre. Tror det behövs lite nytänkande här om inte alla tittare ska byta kanal. Alla har ju inte en stickning i händerna som distraherar tänker jag.

Hur som helst. I lördags, fick jag börja med att repa upp ett antal rutor, så att jag kände att jag hade koll på läget. Sedan kunde jag bara konstatera att beskrivningen har sina brister och att jag nog hade gjort rätt, men att göra som beskrivningen föreslår är typ omöjligt. Så nu har jag stickat vidare en bit till och nu tror jag att jag har fått kläm på hur det ska vara. När jag slutade efter tävlingen i lördags, såg det ut så här!

2 reaktioner på ”>Melodifestivalsomgång nr 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *