Tankar kring handarbete

>Nu behöver jag lite tips ifrån er!

>
Hej allihopa – jag behöver lite hjälp!

Jag har detta garn liggande i min korg. Jag köpte det på Syfestivalen i höstas, men har fortfarande inte gjort något av det, för jag vet inte vad jag ska göra. Garnet är en typ av mohair, men mycket mjukare och gosigare och så är det lite så där boulce som Adeles mohair. Jag har två nystan. Först tänkte jag göra en halsduk, men så ångrade jag mig och då tänkte jag göra ett par vantar, men så ångrade jag mig igen och nu sitter jag här och tittar på ett vackert garn i en fantastisk färg och har stickkramp! Kan ni hjälpa mig och tipsa mig om något härligt mönster så blir jag glad!

4 reaktioner på ”>Nu behöver jag lite tips ifrån er!

  1. >Så en en tubkrage i en av stickaffärerna här hemma, den var stickad i liknande garn tillsammans med ett annat i samma färg/ton. Blev väldigt fint med flera olika strukturer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *