Veckans UFO, Virkat - bokstav

>Veckans UFO v 3 före!

>
Jag såg en så cool bild på virkade bokstäver. Det var på någon blogg eller annan sida, som jag surfade runt på och så tänkte jag att det skulle vara kul att prova göra egna bokstäver. Så jag drog gladeligen igång ett projekt att göra ett ”A” till yngste sonen. Jag har ingen beskrivning, så jag får köra helt på känsla, så det kan hända att jag får repa upp och börja om, eller så blir det riktigt bra. Hur som helst så vet jag inte förrän jag ska sätta ihop allting. Tanken är att det ska bli ett vadderat ”A”, d v s det ska ha en fram och baksida samt sidor. Detta känns som ett lite lagom projekt att försöka slutföra denna vecka. Det faktum att jag blev klar med ett UFO, förra veckan, gav blodad tand. Jag vill slutföra ytterligare ett projekt denna vecka, så nu kör vi igång.

1 reaktion på ”>Veckans UFO v 3 före!

 1. >Lustigt! Idag fick jag en JÄTTEBRA (?!) idé!
  Jag kom på att jag ska virka bokstäver!
  Fast jag ska sy fast dem på ett tovat stycke som jag stickat. Ö P P E T ska det stå.
  Och så kommer jag hem och läser om ditt UFO = virkad bokstav! 🙂
  Ja, får se hur det går med min idé. Om den är så lysande…!!
  Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *