Julpyssel

>Karamellstrutar i granen!

>
Det finns så mycket man kan pyssla med så här års! Förra året gjorde jag några karamellstrutar i fina färger och hängde i granen. Jag använde lite fint och glansigt papper, tårtpapper, ett enkelt tygband och så ett gammaldags bokmärke och vips så hade jag lite nytt fint julgranspynt i min gran.

Det är ju lite mycket att göra så här års tycker jag annars, även om jag inte kan påstå att jag känner av någon direkt julstress. Men man hinner inte allt och då gäller det att prioritera och då är det inte så lätt att hinna med så mycket stickning. Då får man istället ta och njuta av allt man hunnit gjort tidigare i år eller under andra år. Igår kväll t ex så blev det inte en enda maska stickad, för då stod det årliga pepparkaksbaket på schemat. Det doftade ljuvligt i hela huset.

2 reaktioner på ”>Karamellstrutar i granen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *