Tankar kring handarbete

>Nytt garn från Nyansera kom precis!

>
Hämtade posten och där låg det ett paket till mig! Nyfärgat, grönt garn från Nyansera. Man blir ju glad av sådana saker. Vilken överraskning! Jag är ju med i garnklubben, men jag hade bara glömt bort att jag skulle få en leverans i november.

Nu sitter jag och funderar på vilken sjal jag ska göra av detta Lace-garn i Alpacka. Tänker mig en rektangulär sjal denna gång. Jag har tillräckligt många trekantssjalar för tillfället och två ligger ju fortfarande som UFOn i lådan, så jag behöver ju inte dra igång ännu ett sådant projekt tänker jag. Mina funderingar går till en variant som heter Seascape Stole. Det är ett gratismönster som jag hittade på Ravelry. Tror det kommer från Knitty ursprungligen.

2 reaktioner på ”>Nytt garn från Nyansera kom precis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *