Tankar kring handarbete

>Free form knitting!

>Jag vet inte om detta är något jag gillar. Det är säkert kul att göra, men vad ska jag ha det till. Jag har sett tröjor gjorda på detta sätt och de blir helt enkelt bara för mycket. En kudde skulle kanske fungera? Det vore ju ett jättekul restgarnsprojekt att testa på, men sen då? Vad gör jag med det färdiga alstret. Jag hittade lite info om hur man gör, startar upp i alla fall, på Hemmets Journals hemsida. Någon som har testat detta eller som har sett något riktigt vackert som är gjort på detta vis? I så fall skriv gärna en kommentar och bifoga en länk om du har.

3 reaktioner på ”>Free form knitting!

  1. >Jag har också varit inne på tidningens hemsida och nästan lockats av detta…Visa gärna vad du gjort, om/när du gjort nåt…
    Trevlig helg!

  2. >Jag har inte provat än, men jag är väldigt nyfiken på att testa. Man kanske kan göra sig en kudde, en sittdyna eller något annat lite galet. Jag funderar vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *