Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO v 43 efter!

>

Det blev inte så himla mycket stickat denna vecka. Det var kvällsaktiviteter mest hela tiden, men några varv blev det i alla fall. Jag har ca 1,5 omgång av blommönstret kvar innan jag har tänkt göra själva udden. Det kanske bli fler blommönsteromgångar, men det vet jag först när jag är klar över hur mycket garn som gått åt vid det laget. Färdig blev jag ju då inte, men jag har i alla fall påbörjat blommönstret och det är mer än jag hade gjort innan vecka 43, så man får väl anse sig vara ganska nöjd. Nu är bara frågan vad jag ska ta mig för som UFO denna vecka? Jag funderar och återkommer i morgon.

3 reaktioner på ”>Veckans UFO v 43 efter!

  1. >Det viktiga är väl att komma vidare med de gamla projekten?! Så känner då jag det!
    Jag blev inte heller klar med förra veckans UFO, så det får ligga till sig ännu ett tag nu då!

    Kul att du blir inspirerad till att rensa hemma hos dig!
    Det är ju bara sååå befriande att få det gjort!
    Lycka till med fortsättningen!

  2. >Man får ta vilka UFOn som helst, i vilken ordning som helst och till slut kanske man t o m blir inspirerad att ta tag i något tråkigt projekt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *