Stickat - sjal

>Ms Clarke gör entré!

>
Jag erkände ju för några dagar sedan att jag bara råkat påbörja ännu en sjal…Det ska bli en Ms Clarke. Snyggt och lite annorlunda bladliknande mönster, ska visst föreställa ett lönnlöv men jag vet inte om jag tycker att man kan se det än. Sjalen måste nog blockas först för att det ska synas.

Garnet har jag köpt på Litet Nystan och är ett tvåtrådigt ullgarn. Det inhandlades redan i början av sommaren, men jag har liksom inte kommit till skott förrän nu.
Mönstret är så där lagom komplicerat. Man måste ha koll och räkna lite och så, men det är bara två olika diagram man följer i princip. Ett för ”bodyn” och ett för själva spetsen. När man gör spetsen, så ska man även sticka in lite pärlor. Det ska bli intressant att se hur det blir. Pärlor och supertunn virknål är inhandlade, så nu gäller det bara att sticka på för glatta livet och det ser jag inte som något större problem.

1 reaktion på ”>Ms Clarke gör entré!

  1. >Den ser jättefin ut. Ska bli spännande att se den med pärlor.

    Du har fått en utmärkelse av mig. Även fast jag vet att du fått den redan och skickat till mig tidigare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *