Stickat - sjal

>Min Saroyan-sjal är klar!

>

Sjalen blev så fin och jag är så nöjd! Färgen är så där petrolaktig och med en ljuvlig lyster. Nu sitter jag här och nästan längtar till hösten. Vad är det frågan om? Jag vill ju ha sommar länge till, men när det så smäller till och blir kallt, så kommer jag inte frysa om halsen i alla fall!

Se bara på dessa blad! Svårt att låta bli att gilla dessa. Om du vill göra som jag och sticka denna sjal, så kan det vara bra att veta att mönstret är gratis och du hittar det här. Följer du länken så hittar du dessutom fler mönster som är gratis. De är visserligen på engelska allihop, men det är enklare än vad man tror att följa ett engelskt mönster. Snart har man lärt sig vad de olika sticktermerna heter och då är det bar att sticka på.

2 reaktioner på ”>Min Saroyan-sjal är klar!

  1. >Har haft mönstret liggandes hemma ett tag, och nu blev jag plötsligt väldigt sugen pa att pabörja nagot nytt… Är egentligen inte BLA men vilken underbar färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *