Stickat - sjal

>Ju fler projekt desto mer glädje!

>
Jag sa som kommentar till Catarina här om dagen att mitt nya motto ska bli: ”Ju fler projekt desto mer glädje” och detta motto har jag nu anammat fullt ut. Jag vet snart inte hur många pågående projekt jag har. Här är i alla fall ett. Jag fick ju ett ljuvligt Alpacka garn via Nyanseras garnklubb nu i juli. Först tänkte jag sticka en Mrs Clarke, men så fick jag tips om att göra en Laminaria istället, så då måste jag ju dra igång det projektet på en gång. Inte har jag tålamod att vänta…

1 reaktion på ”>Ju fler projekt desto mer glädje!

  1. >Det är ett utmärkt motto! Stämmer bra med min stickfilosofi. Inga krav, bara roligt och avkopplande.

    Det kommer att bli en vacker Laminaria med det där härliga garnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *