Virkat - korg

>Virka i papperssnöre

>

Det roliga med att virka är att det går att göra i så himla många olika material. På symässan, förra hösten, köpte jag lite papperssnöre. Jag har ju tidigare virkat en grön korg i ett papperssnöre från Panduro, men detta snöre var lite tunnare. Jag hade först en plan på att göra en mer fyrkantig/rektangulär brödkorg, men det gick inte alls, för då vred sig bara bottenplattan, så det såg inte riktigt klok ut. Nu har jag provat att göra ännu en rund korg och den blev faktiskt riktigt bra. Det är väldigt hårt och stumt att virka i papper, så man blir ganska trött i tummen av att hålla så hårt i virknålen hela tiden, men resultatet är faktiskt värt den mödan. Stadgan är suverän och korgen väger nästan ingenting. Vad tycks?

3 reaktioner på ”>Virka i papperssnöre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *