Tankar kring handarbete

>Lite av varje att fixa med

>Jag tog en titt i UFO-lådan igår, för att försöka avsluta några av mina påbörjade projekt. Jag började med att sticka vidare på min lila sjal. Nu är ju den i merionull, och när termometern bara klev högre och högre upp på skalan, så kände jag inte för att sticka på den något mer….Istället tog jag fram en hög av restgarner i bomull och beslöt mig för att göra ett linne. Jag surfade runt lite på garnstudio och hittade ett mönster på ett linne som jag kan virka. Nu har jag varken rätt garn eller rätt virknål, så jag improviserar lite, men utgår ifrån mönstret jag hittade. Det kanske blir riktigt bra.

Under eftermiddagen igår, så upptäckte jag att jag fått en kommentar på ett gammalt blogginlägg, som handlade om en virkad väska. Hade jag hunnit färdigt månne? Men det hade jag ju inte och jag har inte rört väskan på evigheter. När jag insåg att jag bara hade axelbandet kvar, så skämdes jag lite. Tänk att jag inte slutfört detta projekt när det nu var så lite kvar. Dessutom tycker jag väskan är riktigt fin. Så kvällen avslutades med lite virkning på den också. Axelbandet är långt och ska gå runt väskan, så jag räknar med att få hålla på med axelbandet en stund, men sen så kan jag fota och visa väskan här.

2 reaktioner på ”>Lite av varje att fixa med

  1. >Det var inte alls meningen att ge dig dåligt UFO-samvete…Men jag har tittat på den och gillat den.
    Jag har nu virkat 20 hela och 4 halva, som du gjort. Nu ska jag bara försöka få ihop den. Sy eller virka ihop? Det är dagens fråga. Jag återkommer när den blir klarare…Ha en trevlig dag. Här droppar det lätt, men blir inte blött på marken. Bara 28.5 grader i Huddinge…

  2. >Du gav mig en spark där bak som jag så väl behövde, annars hade ju väskan blivit liggande där i lådan, till nästa sommar kanske 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *