Stickat - disktrasor

>Rachel har startat en ny KnitAlong

>Igår startade Rachel på Rachels Knitting Corner en ny disktrase Knit Along. Jag har nu stickat de första 6 raderna och än så länge är det i princip bara lite mosstickning, så jag bryr mig inte om att fota något än och lägga upp på bloggen. Nu ligger ju midsommaren för dörren, så vi får se om jag hinner uppdatera denna KAL varje dag, eller om det får bli lite mer som det blir med den saken. Häng på du också. Det var ganska kul sist. Man är lite förväntansfull inför hur mönstret ska utvecklas. Med tanke på att det denna gång verkar vara en ram av mosstickning, så gissar jag att det blir någon form av figur i mitten alternativt någon form av geometriskt mönster. Det finns ju en uppsjö av sådana mönster på Rachels blogg. Den som hänger på får väl se antar jag. Du hänger väl på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *