Stickat - sockor

>Barnsockorna är klara!

>
Nu har jag stickat färdig båda mina par barnsockor. När man har restgarn över, som bara räcker till små barnsockor, så är det väl en evinnerlig tur att man har vänner som har små där hemma som man kan skänka ett par sockor eller två. Här får nu liten Oskar och liten Maja ett varsitt par. Sockorna är stickade i Raggi raggsocksgarn och så hade jag lite restgarn som jag har virkat och broderat på. Nu blir de lite mer personliga och kommer inte på avvägar så lätt.

3 reaktioner på ”>Barnsockorna är klara!

  1. >Hej!

    Jag letar efter en bra stickbeskrivning på just barnsockor i den modell du gjort här och vill använda Raggi-garn. Vilket mönster har du använt? Jag vet inte vilken storlek du har på dessa sockor, men jag skulle vilja sticka i storlek 20 alt. till 16-20 månader.

  2. >Hej Anneli!

    Prova att gå in på Järbo Garns hemsida: http://www.jarbo.se/ Där finns en massa gratisbeskrivningar. Tror att jag påbörjade dessa som ett sockmönster och sedan så fattade jag inte vad de menade, så då gjorde jag bara som jag alltid gör. Min grundmodell är från något Järbomönster. På dessa har jag sedan virkat en kant högst upp på skaftet och så har broderat på blommor och prickar efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *